Lincks Executive search & consultancy

Onze passie is verbinden!

Introductie

Ben jij een ambitieuze professional in de bouw en zou je op termijn zelf eindverantwoordelijk willen zijn voor dit middelgrote bouwbedrijf? Voel je je thuis in een organisatie met de Hoeksche Waardse mentaliteit, waar werken en oplossingen altijd duurzaam en met de modernste middelen worden aangepakt? Wil jij als Projectleider meebouwen aan een mooie toekomst zowel voor de organisatie als voor jezelf?

Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is Van Driel in Maasdam, een familiebedrijf met een zeer rijke historie. Ze bestaan al ruim 100 jaar en richten zich voornamelijk op onderhoud, renovaties en nieuwbouw in de regio Hoeksche Waard. Het financieel gezonde bedrijf heeft op dit moment 20 medewerkers en richt zich met name op scholen, gemeenten en zorginstellingen. Hier hebben zij een groot netwerk en goede naam in opgebouwd. Met hun opdrachtgevers zijn langdurige en intensieve relaties ontstaan.

Het succes en de groei van Van Driel komt mede voort uit het geloof dat de klant altijd koning is. Ze stellen zich flexibel op en proberen altijd direct een oplossing te bedenken wanneer er een klant belt. Daarnaast gaan de collega’s in een volledig ingerichte bedrijfsauto op weg naar de klanten. Investeren in het netwerk en kennis rondom hun vak is van groot belang.

Als Projectleider bij Van Driel kom je terecht binnen een fijn team mensen, onderling heerst een informele sfeer en naast hard werken is er voldoende ruimte voor humor en een gezellig onderonsje op vrijdagmiddag. Je gaat uiteraard zelfstandig aan de slag maar valt direct onder de DGA, je zult ook veel samenwerken met elkaar.

Functie

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het relatienetwerk en het vergroten van de orderportefeuille. Daarnaast ben je als Projectleider verantwoordelijk voor de algehele project coördinatie vanaf het eerste klantcontact tot aan de oplevering van projecten. In deze rol geef je leiding aan de collega’s op de afdelingen werkvoorbereiding, calculatie en uitvoering. Hierbij stuur je aan op klantwaarde, kosten, kwaliteit en winstgevendheid van de projecten. Natuurlijk denk je mee in slimmere oplossingen als het gaat om materiaalkeuze of bouwtechnieken om de projecten efficiënter te laten verlopen. Daarnaast kan je denken aan de volgende taken:

 • Onderhoud relatienetwerk en acquisitie;
 • Opnemen van werken;
 • Beoordelen calculaties;
 • Uitwerken van offertes;
 • Aansturen en begeleiden van het buitenpersoneel.

Functie-eisen

Een ambitieuze professional die sterk is op de inhoud, maar eerst rustig het dna van Van Driel leert kennen, dat is wat we zoeken! Op termijn is het mogelijk om te participeren in de organisatie en zelfs een volledige overname behoort tot de mogelijkheden. Daar moet je hart sneller van gaan kloppen en tegelijkertijd moet je daar de tijd voor willen nemen die nodig is. Als persoon kun je je gemakkelijk aanpassen en breng je een groot netwerk met je mee, waardoor acquisitie en het onderhouden van het relatienetwerk voor jou geen probleem is. Je geeft ruimte aan de afdelingen, maar stuurt tegelijkertijd aan op uitstekende (project) resultaten. Jij hebt het overzicht, daar zit jouw kracht!

Verder breng je als Projectleider het volgende mee;

 • Hbo werk- en -denkniveau, bij voorkeur een opleiding in de richting van Bouwkunde;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring (in projectleiding);
 • Ervaring in het aansturen van een team;
 • Snel kunnen schakelen tussen verschillende stakeholders;
 • Pro-actief en ambitieus!

Aanbod

En wat bieden wij jou als Projectleider bij Van Driel in de Hoeksche Waard? Behalve dat je terecht komt in een financieel zeer gezond bedrijf mag je in de functie van Bedrijfsleider rekenen op het volgende:

 • Een goed bruto maandsalaris tussen € 4000,- en € 5000,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • Direct een vast contract;
 • Mogelijkheid tot participatie;
 • 20 vakantiedagen en 10 ATV;
 • Een auto en telefoon van de zaak;
 • Pensioenregeling, je valt onder de Cao Bouw & Infra.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.#prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu