Lincks Executive search & consultancy

Onze passie is verbinden!

Introductie

In deze nieuwe rol van Supply Chain Manager zorg jij ervoor dat het hele supply chain proces binnen dit handelsbedrijf in goede banen wordt geleid. Samen met jouw team van 15 medewerkers, verdeeld over meerdere locaties, streven jullie naar een optimale beschikbaarheid van de producten tegen de laagste kosten.

Heb jij een afgeronde bachelor of master opleiding, heb je al eens gewerkt in dynamische handelsorganisatie, leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en een passie voor supply chain? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een handelsorganisatie in de FMCG branche die producten levert aan met name de retail- en de foodsector. Binnen de organisatie heerst een sterke no-nonsense en hands-on mentaliteit.

Waarden zoals passie en loyaliteit staan hoog in het vaandel en daarmee ook de ontplooiing van hun medewerkers; zodat ook jij als Supply Chain Manager voldoende ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen! In totaal krijg je er zo’n 450 collega’s bij.

Jij geeft leiding aan ongeveer 15 collega’s verdeeld over verschillende locaties. Voor deze rol ben je afwisselend werkzaam op deze locaties en rapporteer je aan de General Manager.

Functie

Als Supply Chain Manager zorg jij ervoor dat het hele supply chain proces binnen de organisatie in goede banen wordt geleid. Jij streeft samen met jouw team naar een optimale beschikbaarheid van de producten tegen de laagste kosten. Hierbij ben jij de schakel tussen inkoop, verkoop, logistiek en de supply chain afdelingen.

Niet alleen ligt de focus op lage ketenkosten, maar zorg je er ook voor dat de gehele keten zo effectief en efficiënt mogelijk wordt ingericht. Dit doe je door oog te hebben voor de wijzigingen in de planning, door de transportstromen in de gaten te houden en aan te passen indien nodig.

Naast bovengenoemde verantwoordelijkheden, stuur je ook een team van 15 medewerkers aan en ben je lid van het MT. Jullie behalen de doelen immers met elkaar. Het op de juiste manier van begeleiden en coachen van dit team is dan ook een belangrijk onderdeel van het veelzijdige takenpakket.

Kortom, een verantwoordelijk functie in de FMCG branche waarbij jij eindverantwoordelijk bent voor een optimale voorraadpositie binnen de vastgestelde servicelevels.

Functie eisen

Als Supply Chain Manager ben je ondernemend en resultaatgericht. Je denkt vanuit de visie van de organisatie en bent voor iedereen een prettige gesprekspartner. Jij weet hoe je collega’s kunt inspireren en gaat met jouw charismatische en commerciële karakter een onderhandeling vol overtuiging aan. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Ervaring in een handelsorganisatie en het werken met voorraden;
 • Ruime kennis en ervaring met supply chain management;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van ERP systemen;
 • Je bent op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen;
 • Je hebt kennis van verandermanagement;
 • Tot slot beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Supply Chain Manager in regio Barendrecht?

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris van maximaal €6000,- afhankelijk van jouw ervaring;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een winstdeling, pensioenregeling, 27 vakantiedagen (op basis van fulltime) en personeelskorting op het hele assortiment;
 • Een auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een zelfstandige baan bij een professionele, toekomstgerichte werkgever in de FMCG branche die volop groeit;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie;
 • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Je sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio2

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu