Lincks Executive search & consultancy

Onze passie is verbinden!

Executive search

Ontzorgen in het gehele proces!
Elke vacature vraagt om een specifieke en gerichte aanpak om de juiste kandidaat te vinden en te bereiken. Onder andere uw bedrijfscultuur, ambities van de organisatie en de in te vullen positie geven ons de input om middels een intensief traject op zoek te gaan naar uw nieuwe collega op een management- of directiepositie. Vanzelfsprekend ontzorgen we u volledig in het gehele proces.

Samen de strategie bepalen
Na een uitgebreid gesprek gaan we bepalen welke mediakanalen en recruitment tools er ingezet gaan worden, hoe we de search voor u gaan inrichten en bepalen we in overleg het gewenste proces. Hiervoor maken wij gebruik van diverse arbeidsmarktrapportages, welke ons inzicht geven in de doelgroep en de manieren waarop we deze het beste kunnen bereiken. Onze jarenlange ervaring zorgt er natuurlijk voor dat we een groot netwerk hebben en de goede strategie kunnen bepalen voor de juiste invulling van de positie binnen uw organisatie.

Proactieve werving / headhunting
Voor elke vacature verzorgen wij proactieve werving/headhunting en gaan we in overleg met u actief op zoek naar de beste kandidaat voor de vacature. We zetten hier ons grote netwerk van latente kandidaten voor in, maar maken natuurlijk ook gebruik van de modernste tooling.

Selectie
Nadat de (proactieve) werving van kandidaten heeft plaatsgevonden, verzorgen we ook de selectie voor u. Dit houdt in dat we met kandidaten een persoonlijk gesprek aangaan en hieruit een shortlist van drie of vier kandidaten aan u voor gaan stellen middels een uitgebreid interviewverslag en cv. Het cv is naar ons inziens in de selectie van executive kandidaten niet doorslaggevend. We kijken in een persoonlijk gesprek juist verder naar de persoonlijkheid, ambitie en drijfveren van de kandidaat. Natuurlijk gaan we kijken of dit aansluit bij de ambities van uw organisatie. Dit is ook direct de reden dat wij bij de kandidaten die we middels de shortlist aan u voor gaan stellen een DISC-test afnemen en de resultaten hiervan met u delen.

DISC
Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft een diepgaand inzicht in de persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie.

Uit onderzoek blijkt dat gedragskenmerken kunnen worden gegroepeerd in vier persoonlijkheidsstijlen. Mensen met vergelijkbare stijlen vertonen specifieke gedragskenmerken die gebruikelijk zijn voor die stijl. De letters D, I, S en C vertegenwoordigen de vier persoonlijkheidsstijlen. De DISC-analyse verzorgen wij zelf.

Aanvullende diensten
Op verzoek kunnen wij natuurlijk ook aansluiten bij de gesprekken bij u op locatie. Hiernaast faciliteren we de afname van bijvoorbeeld intelligentietesten en assessments.

Het aanbod
Ook in de ‘laatste’ fase van het bemiddelingstraject, wanneer er een arbeidsvoorwaardelijk aanbod wordt gedaan, is de rol van Lincks essentieel. We streven naar een zo soepel mogelijk proces in de onderhandeling voor beide partijen, zodat een ieder zo tevreden mogelijk start aan deze nieuwe fase en samenwerking.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu